Екип

"Това, което слънчевите лъчи са за цветята, са усмивките за Човечеството.",Джордж Елиът,

      Всички имаме нужда от усмивка в забързания ден! Но за да е здрава и красива тя, е необходимо да полагаме грижи ежедневно! Ние, Вашите приятели от ДЕНТАЛНА КЛИНИКА АЛЕКСАНДЪР ВЪЛЕВ, сме на Ваше разположение с нашите знания, опит и умения! Независимо дали Вашите зъби и венци са здрави, или имате неотложен проблем, ние можем да Ви бъдем полезни със съвети за ежедневните грижи и хигиена, профилактика и лечение, за постигане и поддържане на здрава и красива усмивка!

           Когато ни се доверите, Вие ще можете да разчитате на всичко това, в уютна атмосфера сред опитни и внимателни специалистивъв всички сфери на денталната медицина: имплантология, естетични възстановявания, цялостно лечение с импланти, ендодонтия, дигитална имплантология, хирургия, пародонтология и лечение на изтрити зъби. Нашата клиника е оборудвана с най-модерна стоматологична техника, а ние непрекъснато се усъвършенстваме, така че да можем да Ви предложим едно ползотворно сътрудничество, в името на Вашата здрава и красива усмивка, а тя е безценна! Ние ежедневно инвестираме в знания, умения и модерно оборудване, за да Ви предложим усмивката, за която мечтаете на оптимални цени, с максимално качество и гаранция за дълготрайност! При нас, няма нужда да се безпокоите от неприятни усещания.

          Забързаното ежедневие също е фактор, особено в наши дни, но за здравето си, всеки от нас е длъжен да намери време. Много причини водят до избягване, или дълго отлагане на зъболекарски преглед, което обаче, може да доведе до сериозни, а понякога и трудно-поправими вреди върху зъбите и венците – кариеси, пулпити,грануломи и др. А те, в дългосрочен план, могат да повлияят негативно на качеството Ви на живот и дори до повишаване на разходите за последващо лечение.

           Нашите съвети към Вас са – поддържайте ежедневна хигиена на зъбите и венците, посещавайте поне веднъж на 6 месеца своя стоматолог, и не отлагайте лечението. Заповядайте в ДЕНТАЛНА КЛИНИКА АЛЕКСАНДЪР ВЪЛЕВ, за да получите своята по-здрава и по-красива усмивка – сега! Защото, както е казала писателката Джордж Елиът, това, което са слънчевите лъчи за цветята, са усмивките за Човечеството!

Снимки от нашата клиника

гр.София, 1303

бул. "Ал. Стамболийски" № 84, ет.7, оф.37

0889 564 552

Обадете ни се

Работно време

Пон - Пет: 08:00 - 19:00

Имейл

aleksandarvalev@abv.bg