Често задавани въпроси

Къде се намира дентална клиника Александър Вълев?

Дентална клиника Александър Вълев се намира в гр. София на бул. "Ал. Стамболийски" № 84, ет.7, оф.37

Контакти

Какво е работното време на денталната клиника?

Работното време на дентална клиника Александър Вълев е от понеделник до петък от 08:00 до 19:00 ч

Какви зъболекарски услуги предлага клиниката?

Дентална клиника Александър Вълев предлага широка гама зъболекарски услуги – поставяне на зъбни импланти, цялостно лечение с импланти, естетични пломби и фибромостове.

За повече вижте Зъболекарски услуги

Заплаща ли се поставянето на упойка?

За нашият екип комфорта на пациентите по време на лечението е важен, затова при нас поставянето на упойки не се заплаща.

Какви са цените на денталната клиника?

За повече информация вижте страница Цени

Какви видове зъбни импланти има?

Според материала от който са изработени зъбните импланти са титаниеви и циркониеви. Приложението на цирконевите импланти е силно ограничено.

Имплантите могат да са едночастови и двучастови. Едночастовите импланти имат много недостатъци и едно единствено предимство - липсва процеп в който биха могли да се задържат бактерии. Двучастовите позволяват прецизно взимане на отпечатък, прецизно изработване и фиксиране на короната. При нужда от промяна на наклона на короната, надстройките под ъгъл решават проблема.

Какви са цените на зъбните импланти?

Цената на лечение със зъбни импланти включва хонорарът на лекаря, цената на импланта (имплант, надстройка и винт за свързването им) и хонорарът на зъботехника за изработване на короната. При допълнителни процедури, като изваждане на зъб, поставяне на изкуствена кост, увеличаване обема на костта и/или венеца, поставяне на временна корона и други - цената се увеличава.

За повече информация посетете страница Зъбни импланти