Клиника

Нашата клиника

Дентална клиника Александър Вълев

 

 

 

" Това, което слънчевите лъчи са за цветята,
са усмивките за Човечеството."

 

 

Джордж Елиът,
английска писателка от 19 ти век

Всички имаме нужда от усмивка в забързания ден! Но за да е здрава и красива тя, е необходимо да полагаме грижи ежедневно!

Ние, Вашите приятели от ДЕНТАЛНА КЛИНИКА АЛЕКСАНДЪР ВЪЛЕВ, сме на Ваше разположение с нашите знания, опит и умения!

 

Независимо дали Вашите зъби и венци са здрави, или имате неотложен проблем, ние можем да Ви бъдем полезни. Ще Ви дадем съвети за хигиена, профилактика и лечение, за постигане и поддържане на здрава и красива усмивка!Когато ни се доверите, Вие ще можете да разчитате на всичко това, в уютна атмосфера сред опитни и внимателни специалисти във всички сфери на денталната медицина : имплантология, естетични възстановявания,цялостно лечение с импланти, ендодонтия, дигитална имплантология, хирургия, пародонтология и лечение на изтрити зъби.

Нашата клиника е оборудвана с най-модерна стоматологична техника, а ние непрекъснато се усъвършенстваме. Така можем да Ви предложим едно ползотворно сътрудничество, в името на Вашата здрава и красива усмивка, а тя е безценна! Ние ежедневно инвестираме в знания, умения и модерно оборудване, за да Ви предложим усмивката, за която мечтаете! При нас, няма нужда да се безпокоите от неприятни усещания. Забързаното ежедневие също е фактор, особено в наши дни, но за здравето си, всеки от нас е длъжен да намери време.

Мното причини водят до избягване, или дълго отлагане на зъболекарски преглед. Това може да доведе до сериозни, а понякога и трудно-поправими вреди върху зъбите и венците – кариеси, пулпити, грануломи и др. А те, в дългосрочен план, могат да повлияят негативно на качеството Ви на живот и дори до повишаване на разходите за последващо лечение.

Нашите съвети към Вас са – поддържайте ежедневна хигиена на зъбите и венците. Посещавайте поне веднъж на 6 месеца своя стоматолог. Не отлагайте лечението.Заповядайте в ДЕНТАЛНА КЛИНИКА АЛЕКСАНДЪР ВЪЛЕВ, за да получите своята по-здрава и по-красива усмивка – сега! Защото, както е казала писателката Джордж Елиът, това, което са слънчевите лъчи за цветята, са усмивките за Човечеството!

Снимки от нашата клиника