Екип

"Това, което слънчевите лъчи са за цветята, са усмивките за Човечеството.",Джордж Елиът,

      Всички имаме нужда от усмивка в забързания ден!

Но за да е здрава и красива тя, е необходимо да полагаме грижи ежедневно! Ние, Вашите приятели, екипът от

най-добрата ДЕНТАЛНА КЛИНИКА АЛЕКСАНДЪР ВЪЛЕВ

, сме на Ваше разположение с нашите знания, опит и умения! Независимо дали Вашите зъби и венци са здрави, или имате неотложен проблем, ние можем да Ви бъдем полезни. Ще Ви дадем съвети за ежедневните грижи и хигиена.Ще Ви помогнем да постиганете и поддържате на здрава и красива усмивка!

       Когато ни се доверите,

Вие ще можете да разчитате на всичко това, в уютна атмосфера сред опитни и внимателни специалисти.Обхващаме  всички сфери на денталната медицина: имплантология, естетични възстановявания, цялостно лечение с импланти, ендодонтия, дигитална имплантология, хирургия, пародонтология и лечение на изтрити зъби. Нашата клиника е оборудвана с най-модерна стоматологична техника, а ние непрекъснато се усъвършенстваме. Така можем да Ви предложим едно ползотворно сътрудничество, в името на Вашата здрава и красива усмивка, а тя е безценна! Нашият екип ежедневно инвестира в знания, умения и модерно оборудване, за да Ви предложим усмивката, за която мечтаете. При нас, няма нужда да се безпокоите от неприятни усещания.

          Забързаното ежедневие също е фактор,

особено в наши дни, но за здравето си, всеки от нас е длъжен да намери време. Много причини водят до избягване, или дълго отлагане на зъболекарски преглед. Това обаче, може да доведе до сериозни, а понякога и трудно-поправими вреди върху зъбите и венците – кариеси, пулпити,грануломи и др. А те, в дългосрочен план, могат да повлияят негативно на качеството Ви на живот и дори до повишаване на разходите за последващо лечение.

           Съветите на нашея екип към Вас са:

поддържайте ежедневна хигиена на зъбите и венците, посещавайте поне веднъж на 6 месеца своя стоматолог, и не отлагайте лечението. Заповядайте в ДЕНТАЛНА КЛИНИКА АЛЕКСАНДЪР ВЪЛЕВ, за да получите своята по-здрава и по-красива усмивка – сега! Защото, както е казала писателката Джордж Елиът, това, което са слънчевите лъчи за цветята, са усмивките за Човечеството!

Снимки от нашата клиника