Услуги

Всички снимки на тази страница са направени от екипа на

Дентална клиника Александър Вълев, по време на лечението на наши пациенти.

Нашите Услуги

Дентална Клиника Александър Вълев е водеща институция в диагностиката, планирането и цялостното лечение със зъбни импланти в гр. София.

Независимо дали Вашите зъби и венци са здрави, или имате неотложен проблем, ние можем да Ви бъдем полезни. Предлатаме услуги и съвети за ежедневните грижи и хигиена, профилактика и лечение. Заедно ще постигнем и поддържаме вашата здрава и красива усмивка!Когато ни се доверите, Вие ще можете да разчитате на всичко това. В уютна атмосфера сред опитни и внимателни специалисти във всички сфери на денталната медицина. А именно: имплантология, естетични възстановявания, цялостно лечение с импланти, ендодонтия, дигитална имплантология, хирургия, пародонтология и лечение на изтрити зъби.

Нашата клиника е оборудвана с най-модерна стоматологична техника. Ние непрекъснато се усъвършенстваме, така че да можем да Ви предложим най-добрите услуги и едно ползотворно сътрудничество, в името на Вашата здрава и красива усмивка, а тя е безценна! Ние ежедневно инвестираме в знания, умения и модерно оборудване. При нас, няма нужда да се безпокоите от неприятни усещания. Забързаното ежедневие също е фактор, но за здравето си, всеки от нас е длъжен да намери време.

Много причини водят до избягване, или дълго отлагане на зъболекарски преглед.Това обаче, може да доведе до сериозни, а понякога и трудно-поправими вреди върху зъбите и венците – кариеси, пулпити, грануломи и др. А те, в дългосрочен план, могат да повлияят негативно на качеството Ви на живот. Безспорно и до повишаване на разходите за последващо лечение.

Нашите съвети към Вас са – поддържайте ежедневна хигиена на зъбите и венците, посещавайте поне веднъж на 6 месеца своя стоматолог. Не отлагайте лечението.Заповядайте в ДЕНТАЛНА КЛИНИКА АЛЕКСАНДЪР ВЪЛЕВ, за да получите своята по-здрава и по-красива усмивка – сега! Защото, както е казала писателката Джордж Елиът, това, което са слънчевите лъчи за цветята, са усмивките за Човечеството!

Всички снимки на тази страница са направени от екипа на

Дентална клиника Александър Вълев, по време на лечението на наши пациенти.