Понеделник - Петък 8:00 - 19:00

Call us at

0889 564 552Dental implants

Dental implants

As one of the most reliable treatments (over 97% success) the implantology is getting more and more popular. With implants, one or several teeth can be restored without firing the others.

     Лечението със зъбни импланти започва с преглед, снемане на анамнеза, оценяване на показанията и противопоказанията за конкретния случай. След това случаят се планира, назначава се компютърна томография - триизмерно рентгеново изследване, позволяващо да бъдат измерени реални разстояния до съседни зъби и важни анатомични структури, като каналът на долночелюстния нерв, максиларният синус, носната кухина и други.   

    Изследването позволява да бъде подбран имплант с оптимална дължина и ширина. Така лечението протича максимално безопасно и предсказуемо. При недостиг на кост и меки тъкани триизмерният образ на изследваният участък ни помага да изберем най - подходящите техники за възстановяването им - костна аугментация, мекотъканна аугментация или комбинация от двете.

   Контролирането на поставянето на импланта става с рентгенови снимки по време на подготвянето на костта и в всяка процедура съпътстваща лечението - отпечатък, поставяне на надстройката и циментиране на короната.

ИЗБОР НА ИМПЛАНТ

 За да можем да се възползваме от всички предимства на лечението трябва да изберем най - добрата марка импланти, за това в нашата клиника сме се доверили на Nobel Biocare www.nobelbiocare.com - световен лидер в областта на имплантологията номер едно в света по продажби.