Понеделник - Петък 8:00 - 19:00

Call us at

0889 564 552Aesthetic Sealing

 Преди
 Сега
Aesthetic Sealing

Today the aesthetic demandings are too high in every area and the direct restorations don't make an exception, especially when on fronth teeth. Our dentists are highly qualified and work with dedication and desire. Because we invested heavily in raising our qualifications and are spending a lot of time and effort on every patient, using cheap materials is unjustified. 

Възстановяване на зъб /пломба/

      Всеки зъболекар, работещ в нашата клиника, изработва пломбата, така че тя да издържи дълги години и да удовлетвори естетическите изисквания на пациента. Целта на лечението е възстановяване на правилната анатомична форма на зъба и контактите със съседните и срещуположните зъби, както и постигането на гладък преход между пломбата и зъба.

     Стандартното и широко практикувано лечение с фотополимер отнема 15-20 минути, но не дава необходимите гаранции за качество и дълготрайност.
      За да се адаптира добре и да прилепне както трябва към зъба, фотополимерът трябва да бъде обработен по определен начин, който отнема време. Зъбът трябва, също така, да бъде изолиран от влагата в устната кухина посредством използването на кофердам.  Спазвайки стриктно технологията, даваща гаранции за качество, ние изработваме една пломба в рамките на 40 до 60 минути.

Използване на кофердам

       Важно е да се знае, че по време на естетическото възстановяване, зъбът трябва да бъде напълно изолиран от слюнката в устата. При наличие на влага, фотополимерът не залепва за зъба и в получения микропроцеп започва кариес, диагностицирането на който е възможно няколко години по-късно и обикновено е с фатални последици за зъба. Изолираният с кофердам зъб се вижда много по-добре и по-контрастно, което дава възможност да бъдат отстранени и най-малките остатъци от кариес.

      За да не се задържа храна между зъбите, след поставяне на пломба е необходимо зъбите да имат плътни контакти помежду си. За да постигнем това, в нашата клиника използваме анатомично извити еднократни матрици, които пресъздават формата на зъба.

      Спазвайки най-високите медицински стандарти и използвайки качествени иновативни материали, ние даваме гаранция, че Вашата пломба ще бъде естетична и дълготрайна.

     Екипът на DENTAL CLINIC ALEKSANDAR VALEV е специализиран в лечението на пациенти , които искат невидими възстановявания на предните си зъби и не искат зъбите им да бъдат изпилявани за корони.