Блог

Това е винаги възможно. Решението за вида на лечението се взима след преценяването на предимствата и недостатъците на всички възможни варианти. Мостове. Много добър вариант за голям брой от случаите. Мостовете се предпочитат заради по-ниската си цена, по-кратките срокове за лечение и липсата на хирургична интервенция. Удачен вариант са при вече изпилени или умъртвени съседни на

виж още

Зъбите могат да станат чувствителни, при наличието на открит дентин вследствие на отдръпване на венците, кариес или изтриване на дъвкателната повърхност. Леките случаи могат да се повлияят от пасти за чувствителни зъби, а в други случаи отстраняване на кариесите, покриване на оголеният дентин и рецесии.

виж още

Профилактичните прегледи ни позволяват да открием кариесите в най-ранен етап и да излекуваме зъба с минимално изпиляване. Бондингът е метод на естетично възстановяване при който не се отнемат здрави зъбни тъкани.   Запазване на зъбите живи при лечение на кариес. Изолирането с кофердам ни дава възможност да запазим зъба жив, дори когато кариесът е достигнал до нерва.

виж още

Кореново лечение

Широко разпространено е мнението, че умъртвените зъби не болят. За съжаление това не е вярно. При не добре обработени и запълнени канали е възможно да има изтръпване и слаба чувствителност при натиск, а при по напреднали случаи, силна болка.Подобни симтоми може да има при разхерметизиране на каналите или при появата на пукнатини на корените.

виж още

гр.София, 1303

бул. "Ал. Стамболийски" № 84, ет.7, оф.37

0889 564 552

Обадете ни се

Работно време

Пон - Пет: 08:00 - 19:00

Имейл

aleksandarvalev@abv.bg